Taart op maat

Naast mijn wisselende assortiment maak ik ook veel ‘taarten op maat’. Dit geeft mij de mogelijkheid om de taart goed op jouw wensen en/of allergieën af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan een stapeltaart of bijzondere themataart voor een verjaardag. 

Wil je een fototaart bestellen? Deze kun je meteen via de bestelpagina bestellen! Je hoeft alleen nog een afbeelding/foto toe te sturen naar byeems@hotmail.com. Let op: omdat ik de print apart inkoop moet ik de bestelling 3 werkdagen van tevoren binnen hebben. Ook maak ik regelmatig prachtige bruidstaarten die aan al jouw wensen/allergieën kunnen voldoen. Voor meer informatie over bruidstaarten verwijs ik je naar deze pagina. Hier leg ik je stap voor stap uit hoe we tot jullie perfecte bruidstaart komen

Via het contactformulier hieronder kan je al jouw wensen en/of allergieën aan mij doorgeven. Je ontvangt doorgaans binnen een dag antwoord.

Al mijn taarten zijn standaard veganistisch en daarmee lactose-, melk- en eivrij. Op verzoek kan ik veel van mijn taarten ook glutenvrij maken, geef dit dan aan bij de bestelopties. Hiervoor hoef je niet apart contact voor op te nemen.