Over mij

Mijn liefde voor eten is al vroeg begonnen en nog steeds draait mijn dag eigenlijk alleen maar om eten. Als klein meisje ging ik altijd op zaterdag boodschappen doen met mijn vader en stonden we op zaterdagochtend in de keuken om samen taarten te bakken. Van appeltaart, tot chocoladetaart en kwarktaart. Na een paar maanden deed ik ‘examen’ voor mijn ‘taartenbakdiploma’ en sinds ik dat diploma op zak heb ben ik nooit gestopt met bakken!

Mijn manier van bakken is wel veranderd door de jaren heen. Waren het vroeger voornamelijk taarten uit pak , wilde ik mijzelf de laatste jaren toch meer uitdagen en het ingewikkelder maken. Bijna twee jaar geleden ontdekte ik de wereld van plantaardig eten – en daarmee ook plantaardig bakken. Wat is het onwijs leuk om met hele nieuwe ingrediënten te leren werken!

Bezig zijn in de keuken is voor mij een manier van ontspanning. Ik merk dat ik zo veel energie krijg van de hele dag in de keuken staan en nieuwe (gezonde) recepten uit te proberen. Daarom heb ik besloten om in 2018 mijn hart te volgen en – naast mijn baan als Communicatieadviseur – mijn droom waar te maken: vegan taarten bakken!

Liefs, Amy

“Nothing’s stopping you except what’s inside”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.