Vegan bruidstaart

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Naast het vinden van de perfecte locatie, komt er nog veel meer op jullie af. Zoals het vinden van dé perfecte vegan of glutenvrije bruidstaart die bij jullie past. En ik help jullie daar graag bij!

Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan mijn blog voor een boho styled weddingcake + styling!

Vegan, lactosevrij en glutenvrije bruidstaart

Ben jij op zoek naar een vegan (lactosevrije, melkvrije en eivrije) of glutenvrije bruidstaart? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik maak heerlijke bruidstaarten die ik geheel aan jullie wensen (en/of allergieën) aanpas. Je bruiloft is de mooiste dag van je leven en daar hoort een fantastische bruidstaart bij. Ik denk graag met jullie mee en doen er alles aan om jullie te ontzorgen én te zorgen dat jullie bruidstaart het perfecte showstuk is.

Proeverij

Soms weet je meteen hoe jouw droomtaart eruit ziet en welke smaak hij heeft. Of je bent nog compleet blanco en vindt het fijn om hier samen over na te denken. Tijdens de bruidsproeverij krijg je in diverse smaken vegan en/of glutenvrij taart én verschillende vullingen te proeven. Zo bepalen jullie samen hoe de taart komt te smaken. Daarna maken we het plaatje compleet. We bespreken jullie wensen qua uiterlijk en ik maak voor jullie een persoonlijk Pinterest bord. Willen jullie de taart bijvoorbeeldd semi-naked, of compleet bedekt? En zijn er bloemen uit het bruidsboeket die ik kan terug laten komen op de bruidstaart? Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten en dat alles perfect wordt.

Voor de proeverij reken ik € 30,- en dit bedrag kan contant of per pin betaald worden. De kosten worden in mindering gebracht op de bruidstaart. De bruidsproeverijen zijn van vrijdag t/m zondag in te plannen en zijn mogelijk vanaf een bruidstaart voor 25 personen. Mocht je een kleinere bruidstaart nodig hebben, maar toch een proeverij willen kan ik altijd even kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Kosten

Vaak krijg ik de vraag wat een vegan of glutenvrije bruidstaart kost. Helaas is hier geen simpel antwoord op te geven, want dit hangt van verschillende factoren af. Zoals de smaak taart, vulling, decoratie en hoeveelheid personen. Voor bruidstaarten hanteer ik een bedrag tussen de € 4,50 en € 7,50 per persoon.

Heb je vragen of wil je graag een proeverij inplannen? Vul onderstaand formulier in en ik neem (doorgaans) binnen één dag contact met jullie op.