Bruidstaart

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Naast het vinden van de perfecte locatie, komt er nog veel meer op jullie af. Zoals het vinden van dé perfecte bruidstaart die bij jullie past. En ik help jullie daar graag bij!

Vegan, lactosevrij en glutenvrij

Ben jij op zoek naar een glutenvrije en/of vegan, lactosevrije, melkvrije of eivrije bruidstaart? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik maak heerlijke bruidstaarten die ik geheel aan jullie wensen (en/of allergieën) aanpas. Je bruiloft is de mooiste dag van je leven en daar hoort een fantastische bruidstaart bij. Ik denk graag met jullie mee en doen er alles aan om jullie te ontzorgen én te zorgen dat jullie bruidstaart het perfecte showstuk is.

Proeverij

Soms weet je meteen hoe jouw droomtaart eruit ziet en welke smaak hij heeft. Of je bent nog compleet blanco en vindt het fijn om hier samen over na te denken. Tijdens de bruidsproeverij krijg je in diverse smaken taart én verschillende vullingen te proeven. Zo bepalen jullie samen hoe de taart komt te smaken. Daarna maken we het plaatje compleet. We bespreken jullie wensen qua uiterlijk en ik maak een speciaal Pinterest bord aan. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten en dat alles perfect wordt.

Heb je vragen of wil je graag een proeverij inplannen? Vul onderstaand formulier in en ik neem (doorgaans) binnen één dag contact met jullie op.