Boho styled wedding

Trouwen met alle corona maatregelen is best een uitdaging. Vanzelfsprekend zijn veel bruiloften uitgeschoven, of uitgesteld. Maar als je niets liever doet dan prachtige taarten bakken, ga je toch op zoek naar andere manieren om dat voor elkaar te krijgen. Zo werd ik gevraagd om een vegan bruidstaart te maken voor een boho styled wedding shoot. En wat was het fantastisch om met deze dames samen te werken!

Bij aankomst op de ‘trouwlocatie’ viel mijn mond vrijwel direct open. Het is dat ik al getrouwd ben, anders had ik het wel geweten ;-). Wat een fantastische én romantische plek is Landgoed Wickenburgh. Het weer zat ook mee – alhoewel 30 graden misschien iets te enthousiast was. Dat mocht de pret niet drukken!
 
Trouwen conform alle corona richtlijnen is een uitdaging die wij graag met je aangaan
 
De dames hadden écht overal aan gedacht: een prachtig versierde dinertafel, bijzondere bloemen, handmade trouwringen én zelfs een bijzondere trouwauto. Ik bakte een vegan bruidstaart die qua bloemen aansloot op de bloemen die gebruikt werden in het bruidsboeket en de tafeldecoratie. Gelukkig hebben we de fantastische foto’s nog, want wat was het bijzonder om hier onderdeel van te mogen zijn. Droom jij mee?
 

Mede mogelijk gemaakt door:
Locatie: Landgoed Wickenburgh
Bruidsfotografie: Anouk Pross Photography
Trouwringen: Sieraden Isolde de Ridder
Vegan (en glutenvrije) bruidstaart: By Eems
Model: Marja van Bemmelen
Bruidsjurk en styling/make-up: Lets shine bruidsmode
Pak: Bluepoint Fashion
Styling: Duvels
Bloemen: Diana’s Bloemen
Bloemen voor op de taart: Aktief Bloemsierkunst
Entertainment : Get Events
Weddingplanner: Lucia Elämää