Bestellen

Corona update: het blijft mogelijk om vegan/glutenvrije taarten te bestellen en deze op te halen in Almere Buiten. Natuurlijk geheel conform de laatste richtlijnen.

In verband met inkopen hanteer ik een besteltermijn van drie dagen. Geef bij de ‘Bestelnotities’ aan wanneer jij de taart nodig hebt en wil ophalen in Almere Buiten. Heb je jouw taart eerder nodig? Geen probleem, vaak is dit nog wel in te plannen. Stuur mij even een berichtje.

Al mijn taarten en pastries zijn standaard vegan: dus koemelk-, lactose- en eivrij. Op verzoek kun je mijn taarten ook glutenvrij, sojavrij, notenvrij en/of zonder geraffineerde suikers te bestellen. Neem voor de laatste drie opties even contact met mij op.

Bezorging van taarten
Voor bezorging binnen Almere reken ik €5,-. Kies hiervoor het product ‘Bezorging binnen Almere‘ in mijn webshop. Vergeet bij bestellen niet te vermelden waar en wanneer/hoe laat de taart bezorgd moet worden (minimaal 3 dagen vantevoren).

In overleg – en tegen een kilometervergoeding van €0,30 per kilometer (retour) – bezorg ik ook taarten in de regio (Amsterdam, ‘t Gooi, Utrecht, Lelystad e.o.).  Wil je jouw taart buiten Almere bezorgd hebben? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en kosten.